magunkrólTermékekEgyütt a csapatnemzetközi megjelenésgyermekeknekaktuáliskapcsolat

A Vitapress Kft. 1989-ben alakult. Az elmúlt több, mint 20 év alatt dinamikusan fejlődött, napjainkra mind Magyarországon, mind a régióban a gyermekpezsgő-piac meghatározó szereplőjévé vált. 

A világon elsőként a Vitapress Kft. gyártott az egész palackot beborító, zsugorfóliába csomagolt gyermekpezsgőt. A vidám figurák és a pezsgő ünnepi varázsa hamar belopta magát a gyermekek és a felnőttek szívébe szerte a világon. Az ünnepi hangulat és a születésnapi partik elengedhetetlen kellékévé váltak a szőlő, alma, eper és barack ízben készülő gyermekpezsgők. Négy kontinens 50 országában dolgozunk partnereinkkel azon, hogy  folyamatosan megújuló kínálatunkkal  kivívjuk  a  kisebb és nagyobb gyermekek elismerését.   

Disney licensz alapján gyártott termékeink méltán népszerűek  Magyarországon: A Miki Egér, Micimackó, Verdák, A Karib Tenger Kalózai, Princess (Hercegnők), Vaiana, Violetta, Jégvarázs   gyermekpezsgők egyre több helyen kaphatók.

Warner licenszes termékeink, Tom és Jerry, Batman valamint Scooby Doo grafikával hamar népszerűvé váltak régiónkban.

A Vitapress Kft. saját grafikával ellátott termékei "Dino Party és La Boum" a legkisebbeket és a tiniket célozzák meg, ezen kívül egy igazi karácsonyi csomagolást is megjelentettünk Christmas Party néven.  

English Főoldal Facebook